Guvernul va adopta un nou proiect de lege măreț, anunță Grindeanu

Guvernul va adopta un proiect de lege pentru proiectele strategice pe infrastructură, energie şi apărare, a anunțat joi premierul Grindeanu.
 
 
Premierul Sorin Grindeanu a anunţat joi că există un proiect de lege, care urmează să fie adoptat, privind proiectele strategice pe infrastructură, energie şi apărare, pentru a simplifica aspectele care ţin de licitaţii şi implementarea acestora. 

„Este un proiect de lege pe care vrem să-l adoptăm - şi despre care s-a mai vorbit - pentru proiectele strategice, pentru că vrem să simplificăm foarte mult, în acord cu cerinţele Comisiei Europene, tot ceea ce ţine de achiziţii şi de implementarea acestor proiecte strategice pe trei mari domenii: infrastructură, energie şi apărare. Sunt lucruri, dacă vorbim de infrastructură, unde de prea multe ori s-a pierdut prea mult timp”, a afirmat şeful Executivului într-un interviu la România TV, potrivit Agerpres.

[citeste si] 

El a precizat că în următoarea lună speră că vor putea începe lucrările pe autostrada Piteşti-Sibiu, pe lotul 1 şi pe lotul 5, „să începem acele faze care trenează”, aici fiind vorba despre închiderea Culoarului IV European, care are finanţare pe fonduri europene. 

De asemenea, premierul a spus că se lucrează pe autostrada Lugoj-Deva şi anul acesta vor fi date spre utilizare unele tronsoane, dar nu tot drumul.

VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +5    Negative: 0
De ce este mereu frig în aeroporturi

Ioana Popescu / 24 iul, 19:08


TOP STIRI CELE MAI...comunicate de presaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Designed by PROGRAPHICS

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.de.h1