Guvernul rus a închis Școala Anglo-Americane din Moscova

Rusia a luat o primă măsură vizibilă drept replică la sancțiunile anunțate de administrația Obama și a închis o școală din Moscova, transmite postul CNN. 

Sursa citată preia declarația unui oficial american care a spus că școala Anglo-Americană din capitala Rusiei a fost închisă joi, la scurt timp după ce Statele Unite au anunțat expulzarea a 35 de diplomați ruși, iar președintele Barack Obama a făcut referire la o serie de măsuri împotriva unor entități și persoane fizice din Rusia, potrivit Agerpres.

Guvernul rus a transmis ordinul de închidere a instituției de învățământ. La școala moscovită studiau copiii personalului diplomatic al ambasadelor Americii, Canadei și Marii Britanii. Prin același ordin, autoritățile ruse au blocat accesul la o casă de vacanță de lângă Moscova de care beneficia personalul ambasadei SUA.

[citeste si]

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin a declarat joi că o nouă serie de sancțiuni ale SUA împotriva Rusiei ar afecta relațiile dintre Moscova și Washington. Dmitri Peskov a menționat că Putin va ordona un răspuns "adecvat" la aceste sancțiuni adoptate de SUA, ce includ și expulzarea a 35 de diplomați ruși, scrie Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel