Guvernul rus a închis Școala Anglo-Americane din Moscova

Rusia a luat o primă măsură vizibilă drept replică la sancțiunile anunțate de administrația Obama și a închis o școală din Moscova, transmite postul CNN. 

Sursa citată preia declarația unui oficial american care a spus că școala Anglo-Americană din capitala Rusiei a fost închisă joi, la scurt timp după ce Statele Unite au anunțat expulzarea a 35 de diplomați ruși, iar președintele Barack Obama a făcut referire la o serie de măsuri împotriva unor entități și persoane fizice din Rusia, potrivit Agerpres.

Guvernul rus a transmis ordinul de închidere a instituției de învățământ. La școala moscovită studiau copiii personalului diplomatic al ambasadelor Americii, Canadei și Marii Britanii. Prin același ordin, autoritățile ruse au blocat accesul la o casă de vacanță de lângă Moscova de care beneficia personalul ambasadei SUA.

[citeste si]

Purtătorul de cuvânt al președintelui rus Vladimir Putin a declarat joi că o nouă serie de sancțiuni ale SUA împotriva Rusiei ar afecta relațiile dintre Moscova și Washington. Dmitri Peskov a menționat că Putin va ordona un răspuns "adecvat" la aceste sancțiuni adoptate de SUA, ce includ și expulzarea a 35 de diplomați ruși, scrie Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel