Guvernul PNL, 23 de lei pentru copii. Firea: Protestăm! Lipsă de respect!

Gabriela Firea a reacţionat dur după ce guvernanţii au anunţat că alocaţiile nu vor fi dublate, aşa cum cere legea ci vor creşte cu circa 15%.

"Un subiect la care eu şi colegii mei ţinem foarte mult, care din nefericire nu este o prioritate pentru Guvern şi de aceea vrem să protestăm energic faţă de declaraţia făcută de către reprezentanţii Guvernului, şi anume că alocaţiile pentru copii nu se vor majora decât cu 15%. Aceasta în condiţiile în care avem o lege care a fost votată de Parlament, în care se spune foarte clar că alocaţiile copiilor din România trebuie dublate. De asemenea, această lege a fost promulgată de către preşedinte, ea este publicată în Monitorul Oficial, deci trebuie aplicată.

În loc de dublarea alocaţiilor pentru toţi copiii, am ascultat declaraţii din partea Guvernului, şi anume că acestea vor fi majorate doar cu 15%. Considerăm că e o lipsă de respect faţă de copiii din România, o lipsă de respect faţă de familiile din România şi acei 23 de lei în plus la alocaţie nu acoperă, de fapt, nici măcar scumpirile la fructe şi legume care au avut loc în această perioadă de pandemie. Prin urmare această sumă foarte mică, de circa 23 de lei, nu reuşeşte să acopere creşterea de preţuri", a declarat, marţi, Gabriela Firea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel