Guvernul PNL, criticat din Parlamentul European: România este pe contrasens față de UE

Parlamentul european
Parlamentul european

"România este pe contrasens față de UE", transmite un europarlamentar.

"Guvernarea PNL produce șomeri în masă în loc să mențină locurile de muncă. Lista companiilor care se închid ori fac concedieri masive este din ce în ce mai lungă. Peste 620.000 de contracte de muncă au fost reziliate definitiv în ultimele 3 luni. Șomajul a ajuns la nivelul din perioada neagră a guvernării Boc-Băsescu.

Cuvântul de ordine în Europa este salvarea/protejarea locurilor de muncă. Cu orice preț, chiar pe seama creșterii datoriilor publice. În România datoria publică crește astronomic, dar NU protejează locurile de muncă, NU stimulează menținerea afacerilor.

Promisiunile guvernului Orban, amânările repetate, măsurile prea puține și prea târzii, au adus o adâncă neîncredere a mediul de afaceri care s-a convins că zadarnic așteaptă sprijin eficient. Consecința este că România are un număr record de contracte de muncă încetate definitiv – peste 620.000 - șomajul crește puternic, mari investiții străine se închid ori se restructurează", transmite Claudiu Manda, europarlamentar PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel