Guvernul Marii Britanii, intervenţie în cazul lui Aleksei Navalnîi

Guvernul Boris Johnson a exprimat preocupare, joi, în legătură cu informaţiile privind posibila otrăvire a liderului opoziţiei din Rusia, Aleksei Navalnîi.

"Sunt profund preocupat de relatările că liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost otrăvit în timp ce lua avionul spre Moscova şi că acum este în comă la terapie intensivă. Gândurile mele sunt la el şi la familia lui", a declarat Dominic Raab, ministrul britanic de Externe. Aleksei Navalnîi, un critic al preşedintelui Vladimir Putin, este în comă într-un spital din Siberia. Liderul opoziţiei ruse s-a simţit extrem de rău după ce a băut un ceai într-un aeroport, iar purtătoarea sa de cuvânt crede că a fost otrăvit, citează Mediafax.

Preşedinţia Rusiei a comunicat că medicii depun toate eforturile pentru salvarea lui Aleksei Navalîi. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că ipoteza otrăvirii va trebui confirmată de analizele medicale, precizând că va fi aprobat transferul lui Navalnîi într-un spital din străinătate dacă familia lui va cere acest lucru, informează agenţia de presă Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel