EXCLUSIV  "Guvernul Dide". Coincidență despre Nicolae și Mihai Dide

Scutaru Cristina / 31 ian 2018 / 13:29 Salveaza PDF Comentarii

Cristian Mihai Dide este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți protestatari atât din Piața Victoriei, cât și din fața sediului central al PSD din București. Dar care este legătura sa cu Nicolae Dide?

Nicolae Dide a fost cascador al Studioului Cinematografic București. În 22 decembrie 1989, el a pătruns în clădirea Comitetului Central al Partidului Comunist Român, după fuga soților Ceaușescu. Nicolae Dide, pe care l-ați văzut în filmele "Revanșa", "Burebista" sau "Ochi de urs", a ajuns la un moment dat printre liderii revoluționarilor. La acel moment, în toată nebunia vremii, s-a creat așa-zisul "Guvern Dide" în clădirea C.C.-ului.

Amintim că Nicolae Dide a fost senator român în legislatura 1996-2000, ales în județul Dâmbovița pe listele partidului PD. În cadrul activității sale parlamentare, Nicolae Dide a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Islamică Pakistan și Italia.

[citeste si]

Chiar dacă poartă același nume de familie, Cristian Mihai Dide, tânărul protestatar de astăzi nu are nicio legătură cu revoluționarul Nicolae Dide. În exclusivitate pentru DC News, tânărul din Teleorman a povestit că este adeseori întrebat dacă există vreo legătură cu Nicolae Dide, dar răspunsul este negativ.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26