Autostrada București - Brașov. Guvernul aprobă declanșarea exproprierilor

Mihai Ciobanu / 01 oct 2019 / 23:21 Salveaza PDF Comentarii
Autostradă
Autostradă

Guvernul va aproba, în şedinţa de miercuri, o hotărâre privind declanșarea procedurilor de expropriere a unor imobile proprietate privată situate în zona lucrărilor de pe Autostrada Bucureşti-Braşov

Guvernul va adopta, miercuri, o hotărâre pentru declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ''Construcţia autostrăzii Bucureşti-Braşov, tronson Predeal-Cristian +Racord''.

În cadrul aceleiaşi şedinţe, se va discuta un proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 390/2017 privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional -Pasaj suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti-Domneşti-.

Potrivit hotărârii, „sumele individuale estimate de către expropriator, aferente despăgubirilor, în condițiile legii, pentru imobilele prevăzute sunt în cuantum de 2.273,3 mii lei și se încadrează în sumele aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 390/2017”.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25