Guvernatorul Deltei Dunării, demis din funcție

Mălin-Matei Mușetescu a fost numit în funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei "Delta Dunării", printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Premierul Sorin Grindeanu l-a eliberat pe Grigore Baboianu din funcția de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administrației Rezervației Biosferei "Delta Dunării". Decizia vine, după ce în urmă cu două săptămâni acesta i-a criticat pe premier și pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru faptul ca în loc să promoveze pescuitul sportiv, și-au lăudat capturile din Deltă.

Cele două decizii au fost luate având în vedere o propunere de luni a vicepremierului, ministru al Mediului.

Pe de altă parte, Dorin-Octavian Corcheș a fost eliberat din funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), iar Claudiu-Sorin Roșu-Mareș a fost numit secretar de stat la MADR, prin alte decizii ale lui Sorin Grindeanu.

[citeste si]

Totodată, șeful Executivului l-a numit pe Constantin Gheorghe în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Competente de Reglementare a Operațiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, pentru o perioadă de cinci ani ani.

Deciziile au fost publicate luni în Monitorul Oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel