EXCLUSIV  Gușă: România se va închide din nou, cu mult înaintea sărbătorilor!

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Invitat la interviurile DCNEWS, Cozmin Gușă a vorbit, vineri, despre noile restricții impuse de Guvernul României. 

Cozmin Gușă a vorbit despre noile restricții impuse de Guvern: 

„E ceea ce se întâmplă în viață atunci când sunt oameni nepotriviți în locuri cruciale. Omul potrivit la locul potrivit ar însemna să fie niște oameni cu spirit managerial, care au condus comunități, care știu să se organizeze, care s-au lovit de problemele pe care ți le dă viața, mai ales în mediul privat. Ludovic Orban nu are această calitate, nu au nici alții. Și Klaus Iohannis cred că este mult depășit. Ceea ce a făcut el la Sibiu, a fost pe condiții de pace, fără probleme.

Când ai niște oameni fără spirit managerial și vine criza peste tine, așa se întâmplă. Nu avem de ce să avem așteptări că o vom duce mai bine. Da, criticăm, vorbim, dar degeaba. Oamenii care au și acest orgoliu, de a nu-i asculta pe alții sau care cred că, dacă sunt criticați, avem ceva cu ei, acolo e o muncă în zadar să îi convingem că s-ar putea mai bine.

România se va închide din nou, cu mult înaintea sărbătorilor. Ce să facă românul în noiembrie dacă stă acasă? Taie porcul mai repede. Face vizite prin pivniță să vadă cum e cu vinul. Țuica s-a făcut deja la țară. Se pregătește de alegeri în acest fel, și vorbesc de majoritatea românilor. Avem și pe cei care vor suferi, oameni care muncesc, care au proiecte. Economia, pe diferitele paliere, se va duce în cap, așa cum bine știm. Asta cu HoReCa e doar vârful iceberg-ului. Roata mijlocie a economiei, care se bazează pe deplasări, pe aprovizionări, care trebuie să fie consumate de către un public înfricoșat.

Ca economia să meargă, trebuie să consumi mult mai multe lucruri. Nu am așteptări”, a spus Cozmin Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel