Guşă: Pentru Dragnea, nimic nu mai e ce-a fost

Cozmin Guşă a fost, luni, la Înalta Curte de Casaţie, ca martor într-un dosar, declarând apoi că se doreşte prezentarea într-o lumină proastă a trusturilor de presă. Legat de evenimentele de la DNA, Guşă intuieşte că începe o nouă luptă politică.

La ieşirea din instanţă, Cosmin Guşă a declarat ziariştilor prezenţi că "Eu nici nu ştiam că Orban şi Urdăreanu se cunoşteau. Ar fi fost interesant să ascultăm caseta convorbirii dintre ei şi, pe lângă faptul că lui Orban i-a fost retezată şansa de a candida, s-a reuşit macularea unor trusturi de presă, a ideii despre finanţarea trusturilor de presă. Eu cred că asta lucrul cel mai rău care s-a întâmplat în urma acestui proces a lui Ludovic Orban. În condiţiile în care este evident că este o prigoană la adresa credibilităţii mass-media, acest element cu Orban şi a târârii numelor Realitatea sau B1Tv în această sarabandă nu face bine deloc. Am înţeles că domnişoara care a făcut acest dosar nici nu mai este la DNA, a şi plecat, nu mai răspunde nimeni pentru prejudiciul de imagine pe care l-a realizat."

Mitingul de la DNA i-a dăunat lui Dragnea

"De astăzi, pentru Dragnea, nimic nu mai e cum a fost. Dacă strategia de victimizare până în acest moment a realizat-o şi a făcut-o destul de bine, în baza acestor fapte bine documentate din câte am văzut îî este greu să se mai victimizeze. Nu cred că va începe o luptă în partid atât de repede, cred că el mai degrabă va încerca să-şi adune partidul pentru a lupta împotriva restului. Din nefericire pentru el, prezenta atât de slabă a susţinătorilor PSD la DNA mai mult i-a dăunat. Mai bine nu venea nimeni, decât să vină atât de puţini. '

Cozmin Guşă a fost, luni, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul în care preşedintele PNL, Ludovic Orban, este judecat pentru folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

La termenul anterior al procesului din 9 octombrie, Ludovic Orban a dat o amplă declaraţie în faţa instanţei, în care a relatat despre întâlnirile pe care le-a avut în 2016 cu denunţătorul din acest dosar, Tiberiu Urdăreanu.

Procesul se află în faza de apel, după ce Ludovic Orban a fost achitat în primă instanţă, pe 31 ianuarie, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel