EXCLUSIV  Guşă: Pensiile NU se vor mai majora. Guvernul trebuia DEJA să anunţe!

Consultatul politic Cozmin Guşă a declarat că toate semnalele arată ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor programată pentru luna septembrie a acestui an.

Într-un interviu acordat DC News, consultantul politic Cozmin Guşă a vorbit despre programata majorare a pensiilor, din luna septembrie 2020. Guşă a făcut şi o predicţie: pensiile NU se vor mai majora, iar Guvernul ar trebui să anunţe de pe acum acest lucru pentru ca oamenii să nu-şi mai facă planuri.

"Este limpede că nu se vor da şi ar fi trebuit să facă deja anunţul, pentru că lumea are planuri. Iar amărâţii noştri de pensionari stau cu pensiile între factura de curent şi factura de la farmacie. Ei cam atât fac, în rest nimic. Se duc pe la magazine foarte ieftine, vânează reducerile să-şi ia banane la jumătate de preţ decât cele pe care le luăm noi, dar de mai proastă calitate, şi aşa mai departe. Ele nu vor mai fi date, dar aici e nevoie de elocinţă, trebuie să vii să spui: ‚eu sunt Guvernul României şi, în afară de ordonanţele militare pe care le anunţ în geacă de piele la conferinţe de seară ca să am maximă audienţă sau la prânz, ca să se rostogolească toată ziua...’", a declarat Cozmin Guşă.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel