EXCLUSIV  Guşă îl ”denunță” pe Băsescu: Măsura pe care a luat-o în București agravează efectele pandemiei

Cozmin Guşă l-a atacat pe Traian Băsescu.

Cozmin Guşă afirmă că Traian Băsescu, din postura de primar general al Capitalei, a făcut un lucru grav legat de comerţul din Capitală.

Într-un interviu acordat DC News, consultantul politic Cozmin Guşă a declarat că, prin facilitarea accesului hipermarketurilor în mijlocul Bucureştiului, Traian Băsescu a distrus magazinele de proximitate care ar fi fost utile în această perioadă. 

"Băsescu... aia cu magazinele de proximitate, când le-a distrus pe toate în anii 2000-2001 e gravă, făcând loc acestor hipermarketuri care au primit teren, de multe ori gratuit, în interiorul oraşelor, nici măcar la periferie, controlând astfel – o chestie foarte gravă – desfacerea.

Producătorul în general este român. Procesatorul, în proporţie de 70% este şi el român. Desfacerea, cel care controlează preţul, bagă mâna în buzunarul nostru cu adaosul pe care şi-l doreşte şi şi-l poate permite, ăla în proporţie de peste 75% nu mai este român, din nefericire. Alt lucru rău pe care l-a făcut Băsescu a fost desfiinţarea magazinelor de proximitate care erau foarte bune în aceste vremuri", a declarat Cozmin Guşă.

Detalii în video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel