EXCLUSIV  Guşă îl ”denunță” pe Băsescu: Măsura pe care a luat-o în București agravează efectele pandemiei

Cozmin Guşă l-a atacat pe Traian Băsescu.

Cozmin Guşă afirmă că Traian Băsescu, din postura de primar general al Capitalei, a făcut un lucru grav legat de comerţul din Capitală.

Într-un interviu acordat DC News, consultantul politic Cozmin Guşă a declarat că, prin facilitarea accesului hipermarketurilor în mijlocul Bucureştiului, Traian Băsescu a distrus magazinele de proximitate care ar fi fost utile în această perioadă. 

"Băsescu... aia cu magazinele de proximitate, când le-a distrus pe toate în anii 2000-2001 e gravă, făcând loc acestor hipermarketuri care au primit teren, de multe ori gratuit, în interiorul oraşelor, nici măcar la periferie, controlând astfel – o chestie foarte gravă – desfacerea.

Producătorul în general este român. Procesatorul, în proporţie de 70% este şi el român. Desfacerea, cel care controlează preţul, bagă mâna în buzunarul nostru cu adaosul pe care şi-l doreşte şi şi-l poate permite, ăla în proporţie de peste 75% nu mai este român, din nefericire. Alt lucru rău pe care l-a făcut Băsescu a fost desfiinţarea magazinelor de proximitate care erau foarte bune în aceste vremuri", a declarat Cozmin Guşă.

Detalii în video: 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel