Gușă: Ultrașii din Ungaria au venit cu un plan la București

Analistul politic Cozmin Gușă și-a exprimat indignarea față de actele de violență pe care le-au comis ultrașii maghiari la București, înainte de meciul România - Ungaria.

"Alături de autoritățile române, am prevăzut acest lucru la nivelul redacției Realitatea TV. Am vrut să monitorizăm activitatea suporterilor, că este un potențial pericol iminent. Au venit cu un plan la București. De asta câțiva dintre ei au coborât la Podul Grant, după ce au tras semnalul de alarmă al trenului. Ce este Capitala României? Este un loc care poate fi luat cu asalt de câteva sute de ultrași? Asta trebuie să înțeleagă autoritățile, care sunt mult mai preocupate să-și spele imaginea? Există niște cordoane suplimentare care stau în dispozitiv și sunt pregătite să intervină dacă lucrurile vor degenera. Acele grupări din forțele paramilitare ale Jobbik-ului sunt de luat în seamă. Sunt absolut convins că serviciile noastre de informații știu de acest lucru. Mă aștept la o celulă de criză condusă chiar de prim-ministru, care să fie în stare să ia o decizie. Îi mai lăsăm pe acești ultrași să mai intre în stadion, sau îi decidem să nu-i lăsăm la meci și îi trimitem înapoi acasă?", a declarat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

"Vorbim de 1.000 de ultrași maghiari, care riscă să destabilizeze siguranța unui capitale europene. Autoritățile trebuie să ia măsuri pentru a proteja siguranța bucureștenilor în fața acestor suporteri foarte periculoși", a adăugat analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel