Gușă dă cărțile pe față despre Rareș Bogdan: O spun pentru prima dată! Nu am fost bucuros

Cosmin Gușă a vorbit, miercuri seara, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea TV despre plecarea lui Rareș Bogdan și ce greșeli a făcut acesta după ce au trecut alegerile europarlamentare.

”Rareș a căzut pradă firii sale de a fi 'one man show'. Rareș îmi este dator, ca și alții pe care i-am lansat în carieră, și, uite, o spun pentru prima dată: eu nu am fost bucuros că Rareș a plecat pe lista PNL-ului și l-am și avertizat despre ce i se va întâmpla. Și ce i s-a întâmplat putea să nu i se întâmple, dacă mergea pe lista PNL-ului reprezentând partidul Realitatea. În alea 4-5 procente, unul l-a adus Rareș, iar 3 sau 4 le-a adus Realitatea, brand-ul Realitatea. Când merge pe stradă nu se strigă: Rareș Bogdan PNL, ci: Realitatea TV. Să nu mai mințim poporul cu televizorul! Încrederea pe care Rareș a dobândit-o de la pupitrul Realitatea TV a dat acele voturi. Dacă Rareș ar fi mers din partea altei televiziuni nu ar fi adus niciun procent”, a spus Cozmin Gușă în discuția cu Denise Rifai.

”Greșeala pe care a făcut-o Rareș, o spun, iar, în premieră, a fost dedicația pentru Klaus Iohannis aflat la ananghie. Dacă ar fi mers din partea partidului Realitatea, ar fi fost scutit de aceste umilințe pe care el le resimte, pentru că a fost umilit în interiorul unui partid al cărui mecanism nu-l cunoaște. El n-a demonstrat că este un lider și nu și-a demonstrat colegialitatea, de aceea el nu va putea fi candidat la prezidențiale”, a completat Cozmin Gușă.

Citește și: Gușă, răspuns fulminant la întrebarea lui Rifai: Tu ții la PSD?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel