Gușă dă cărțile pe față despre Rareș Bogdan: O spun pentru prima dată! Nu am fost bucuros

Descriere foto:

Cosmin Gușă a vorbit, miercuri seara, în emisiunea ”Legile Puterii” de la Realitatea TV despre plecarea lui Rareș Bogdan și ce greșeli a făcut acesta după ce au trecut alegerile europarlamentare.

”Rareș a căzut pradă firii sale de a fi 'one man show'. Rareș îmi este dator, ca și alții pe care i-am lansat în carieră, și, uite, o spun pentru prima dată: eu nu am fost bucuros că Rareș a plecat pe lista PNL-ului și l-am și avertizat despre ce i se va întâmpla. Și ce i s-a întâmplat putea să nu i se întâmple, dacă mergea pe lista PNL-ului reprezentând partidul Realitatea. În alea 4-5 procente, unul l-a adus Rareș, iar 3 sau 4 le-a adus Realitatea, brand-ul Realitatea. Când merge pe stradă nu se strigă: Rareș Bogdan PNL, ci: Realitatea TV. Să nu mai mințim poporul cu televizorul! Încrederea pe care Rareș a dobândit-o de la pupitrul Realitatea TV a dat acele voturi. Dacă Rareș ar fi mers din partea altei televiziuni nu ar fi adus niciun procent”, a spus Cozmin Gușă în discuția cu Denise Rifai.

”Greșeala pe care a făcut-o Rareș, o spun, iar, în premieră, a fost dedicația pentru Klaus Iohannis aflat la ananghie. Dacă ar fi mers din partea partidului Realitatea, ar fi fost scutit de aceste umilințe pe care el le resimte, pentru că a fost umilit în interiorul unui partid al cărui mecanism nu-l cunoaște. El n-a demonstrat că este un lider și nu și-a demonstrat colegialitatea, de aceea el nu va putea fi candidat la prezidențiale”, a completat Cozmin Gușă.

Citește și: Gușă, răspuns fulminant la întrebarea lui Rifai: ''Tu ții la PSD?''

 

Acest articol reprezintă o opinie.

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25