EXCLUSIV  Gușă, clipe grele din cauza Covid-19: A fost complicat / video

Cozmin Gușă a dezvăluit la emisiunea "Deferiți mass-media" de la DC News TV că la început de an a avut grijă de mama și de socrii lui, care au fost infectați cu noul coronavirus. 

În cadrul ediției de vineri, 14 ianuarie, a emisiunii "Deferiți mass-media" de la DC News TV, Cozmin Gușă a mărturisit de ce nu a putut să se vadă cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. 

Dacă la finalul anului 2021 a fost el infectat cu virusul SARS-CoV-2, la începutul lui 2022, Cozmin Gușă a fost nevoit să aibă grijă de mama și de socrii lui, din același motiv. 

"Am vrut să mă văd cu Ciolacu, trebuie să recunosc, ca să mai vorbim una-alta. Dar la final de an m-a incomodat Covidul meu. La început de an, Covidul mamei mele și al socrilor mei... A trebuit să am grijă de ei, de la 82 de ani încolo e mai complicat cu Covidul. O să mă întâlnesc...", a declarat Cozmin Gușă la DC News TV. 

Cozmin Gușă nu este vaccinat împotriva Covid-19.

Cum a anunțat Gușă la final de an că are Covid

"Asta da pățanie: am primit pedepse la final de an! Dumnezeu consideră totuși că ceva-ceva n-am făcut bine în 2021...

Azi o așteptam să sosească în vacanță pe fiica noastră, după patru luni departe de țară. Ieri pe la prânz ne-a anunțat că a fost testată pozitiv și rămâne carantinată în Scoția pe perioada sărbătorilor. N-are rost să vă descriu reacțiile familiei, aveți copii sau nepoți și știți cum poate fi ...Am făcut și eu temperatură, credeam că-i o răceală, m-am decis aseară să mă testez, și-am ieșit și eu pozitiv la test. Carantină la domiciliu până pe 31 Decembrie deci! Fiica mea e vaccinată (altfel n-o primeau la școală), eu nu sunt, am încredere că o să ducem boala bine amândoi.

Ca să facă haz de necaz, fiica mea a decretat că va fi o perioadă de două săptămâni de petrecut timp calitativ tată-fiică, o să pălăvrăgim despre tot ce n-am avut timp să vorbim, fie și la modul virtual! Plus lecturi, filme, gândit la aceste experiențe sumbre ale vieților noastre din pandemie, vieți ce-au fost sacrificate prea ușor de mai-marii lumii ce-au vrut să reseteze lumea printr-o molimă cât un război biologic. Mergem înainte prieteni, viața ne dă și bune și rele, de noi depinde cum le ducem.

Vă zic la final o vorbă pe care mi-a spus-o tata în copilărie, dar am înțeles-o mult mai târziu: 'Fiule, să ții minte că din viață scapă cine poate!'

Să petreceți bine de sărbători, să fiți sănătoși și voioși!", a scris atunci Cozmin Guşă pe pagina sa de Facebook. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel