EXCLUSIV  Gușă a decis ce face pe 6 decembrie, de alegeri. Chirieac: Trebuie să-mi exprim revolta şi mânia

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Bogdan Chirieac şi Cozmin Guşă au spus dacă vor merge, duminică, la vot. 

„Nu este cel mai potrivit mod de organizare a procesului de numărare a voturilor într-un stat care a fost dovedit că, prin intermediul unor ofiţeri care nu şi-au respectat fişa postului, a fost practic demolat la nivel de justiţie şi capital românesc în ultimii 10-15 ani.

Este dreptul meu să mă şi revolt, este dreptul meu să-mi arăt fronda. Deocamdată mi-o arăt nemergând la vot. Nu îndemn pe nimeni să nu meargă la vot, am avut ieri foarte multe telefoane din partea unor cunoscuţi, unele chiar emoţionante de-a dreptul legate de opţiunea mea de a nu merge să votez. Le-am explicat că în felul ăsta nu renunţ la niciun soi de luptă. Faptul că scriu zilnic, că evoluez acum în emisiuni cu tine înseamnă că mă interesează foarte mult ce se întâmplă cu ţara mea, doar că am vrut să atrag atenţia că nu concep ca nişte fraude dovedite de luni de zile, altele de ani de zile să nu fie cercetate”, a declarat Cozmin Guşă.

„Eu nu am fost la vot la locale, am văzut dezastrul de la Sectorul 1 şi ce s-a întâmplat acolo, probabil că dacă votam şi votul meu se afla în sacii căraţi în spate pe uşa din dos. Şi totuşi, la aceste alegeri, trebuie să-mi exprim revolta şi mânia faţă de un mod de a privi această ţară. Şi atunci voi merge cu toate riscurile la vot. Mersul la vot nu e mai periculos decât mersul la supermarket în sine. Îmi pare foarte rău şi îmi tremură inima pentru cei aflaţi în secţiile de votare, acei oameni care vor fi obligaţi să stea acolo 16 ore”, a punctat şi Bogdan Chirieac.

„Eu chiar îi invit să meargă la vot, să nu-mi ia exemplul în niciun fel. Cred că am fost destul de clar de ce am făcut public această opţiune”, a subliniat Cozmin Guşă.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel