Gușă: 19 ani de când lumea s-a schimbat în mod forțat. LECȚIILE "9/11" ce ne pot folosi în CRIZA curentă. POVESTEA MEA

Cozmin Gușă FOTO AGERPRES
Cozmin Gușă FOTO AGERPRES

Se împlinesc 19 ani de la atentatele din Statele Unite. Cozmin Gușă a dezvăluit ce făcea pe 11 septembrie 2001.

11 SEPTEMBRIE 2020 - 19 ANI DE CÂND LUMEA S-A SCHIMBAT ÎN MOD FORȚAT. LECȚIILE "9/11" CE NE POT FOLOSI ÎN CRIZA CURENTĂ. Povestea mea.

Exact acum 19 ani, eram la birou, în Kiseleff nr.10, în a treia zi de training cu 2 consultanți americani care lucraseră în campania prezidențială a lui Bill Clinton. Veneau în România după experiența câștigătoare din Rusia, unde fuseseră trimiși și plătiți să ofere consultanță partidului nou înființat al lui Vladimir Putin, “Edintsvo - Unitatea”, care-a și câștigat atunci alegerile parlamentare rusești (experiența din Rusia și-au povestit-o într-o carte celebră atunci, pe care mi-au și adus-o la sosire, "DANCING WITH THE BEAR"). Oamenii au ajuns la mine prin intermediul și sprijinul unui prieten cu relații solide în mediul de putere american, și care prieten considera pe bună dreptate că aveam nevoie de training specific în comunicarea publică și luptele pentru putere pe care le reclamau poziția mea de tânăr secretar general al PSD (aveam 31 de ani și experiență politică cvasi-nulă).

Amenajasem ca sală de antrenament fostul birou al lui Ion Iliescu (pe care nimeni nu îndrăznea încă să-l ocupe), și printre întâlnirile mele de la birou, efectuam reprize de discuții și simulări de cca 1 oră, vreo 4-5 la numar, de dimineața până seara. Pentru ca să fie eficientă treaba, dădusem dispoziție să nu fim deranjați decât în cazul m-ar fi căutat Adrian Năstase pentru vreo chestiune urgentă. Totuși, la mijlocul zilei de acum 19 ani, Veronica, directoarea mea de cabinet de-atunci, a intrat peste noi în mod intempestiv și, albă la față, ne-a chemat urgent în fața televizorului din biroul meu, spunând doar că se întâmplă TREBURI FOARTE GRAVE. Televizorul fiind fixat pe CNN, am ajuns să privesc LIVE scenele "9/11", ce păreau desprinse dintr-un film artistic de groază, cu cei doi consultanți care mă flancau. După câteva minute în care am înțeles din comentariile CNN despre ce era vorba, i-am chestionat pe cei doi americani referitor la ce-ar ști în plus sau ce consecințe vor fi, dac-ar fi amestecați rușii, etc. Deși erau puternic marcați de dramă, mi-au explicat calm mai multe, dintre care vă expun doar 2: că evenimentul "s-a întâmplat prea repede, fiind oarecum așteptat ceva de acest gen, dar la finalul toamnei", respectiv că "totul va fi sub control, rușii nu sunt implicați, dar că lumea nu va mai fi la fel, ORDINEA MONDIALĂ SE VA SCHIMBA ACCELERAT, IAR VIAȚA AMERICANILOR VA INTRA PE ALINIAMENTE DIFERITE DE SECURITATE ȘI EXPRIMARE PUBLICĂ".

Atunci am înțeles destul de puțin din ce-mi destăinuiau cei doi, am urmărit însă cu atenție cotidiană șirul modificărilor ce-au urmat, apoi am descoperit cu prilejul vizitelor ulterioare în USA cum am regăsit altă țară decât cea pe care o știam din anii '90, când studiasem acolo. Și bineînțeles, o cu totul altă lume geopolitică, care și-a azimutat orientarea după cu totul alte priorități și relaționări decât cele clasice (nu le înșir aici, în mod sigur presa de azi va face asta).

Ce urmează

Scriam aici în februarie 2020 că "pandemia CORONAVIRUS va schimba de asemenea ordinea mondială, în mod similar cum s-a făcut prin 9/11". Iar această schimbare se va produce tot în mod FORȚAT. PILDA/SFATUL pentru cei ce vor să fie mai pregătiți și adaptați pentru ce urmează, ar fi:

CĂUTAȚI INIȚIATORII REALI AI CRIZEI CORONAVIRUS, INDUSE ÎN MOD ARTIFICIAL, CAUZELE CARE I-AU DETERMINAT, URMĂRIȚI-LE GEO-MIȘCĂRILE DIN TIMPUL CRIZEI, ȘI-APOI VEȚI ÎNȚELEGE CORECT LA CE SĂ VĂ AȘTEPTAȚI DIN 2021.

E de prisos să vă mai zic că nu veți găsi aceste răspunsuri în mass-media “MAIN STREAM”, adică televiziunile și site-urile de mare audiență, care se mișcă tocmai pe "butoanele" și finanțarea MOGULILOR PUTERII MONDIALE, ce vor să schimbe lumea, dar strict în avantajul lor...”, a scris, vineri, Cozmin Gușă pe contul său de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel