Guru Gregorian Bivolaru, ELIBERAT. Procurorii, decizie surprinzătoare

Gurul Gregorian Bivolaru va părăsi închisoarea în cursul acestei zile. Procurorii au decis să nu conteste eliberarea condiționată.

După ce ieri judecătorii au decis că Bivolaru poate fi eliberat condiționat, azi liderul MISA va părăsi penitenciarul. Procurorii au decis să nu conteste decizia judecătorilor, astfel încât ea va fi pusă în aplicare.

Fondatorul MISA mai are două procese similare pe rolul Judecătoriei Bistriţa, potrivit portalului instanţelor,cazurile 6999/190/2017- termen 5 octombrie şi 7000/190/2017- termen 26 octombrie.

Bivolaru a fost prins în Franţa, pe 26 februarie, fiind extrădat în România în 22 iulie, pentru executarea pedepsei de şase ani de închisoare pentru act sexual cu un minor, primită în 14 iunie 2013, printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Iniţial, în aprilie 2012, magistraţii Tribunalului Sibiu l-au achitat pe Bivolaru. La debutul procesului în care a fost acuzat de act sexual cu un minor, Bivolaru a părăsit România și a cerut azi politic în Suedia.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel