"Gunes", un serial nou la Kanal D, din 8 august

Serialul va debuta luni, 8 august, si va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D
Asa cum i-a obisnuit pe telespectatorii sai, postul Kanal D le ofera si in aceasta vara cele mai interesante seriale turcesti, cu povesti de viata fabuloase, in care deseori acestia se regasesc, si cu rastunari de situatie pline de suspans.

Serialul turcesc "Gunes" (titlul original: "Gunesin Kizlari") este o productie de succes care va intra in grila de programe a postului Kanal D incepand cu 8 august si va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00.
"Gunes" reda povestea unei familii care se desfasoara pe multiple planuri, in centrul sau fiind Gunes (Evrim Alasya), o femeie frumoasa, in varsta de 35 de ani, mama a trei fete, ce se imparte intre indatoririle materne si cariera de profesoara de literatura. Gunes duce o viata linistita in Izmir, alaturi de cele trei fiice ale ei: gemenele biviteline Nazli (Burcu Özberk) si Selin (Hande Erçel), in varsta de 17 ani, doua adolescente cu caractere diametral opuse, si Peri (Miray Akay), mezina in varsta de 15 ani.

Viata lui Gunes se schimba radical dupa ce il intalneste pe Haluk Mertoglu (Emre Kinay), un om de afaceri in varsta de 43 de ani, din Istanbul. Cei doi se indragostesc fulgerator, iar cererea in casatorie venita la scurt timp din partea lui Haluk o uimeste pe Gunes.

Femeia vrea sa devina sotia acestui barbat fermecator si prosper, dar Nazli se impotriveste casatoriei. Selin, dimpotriva, vede acest mariaj ca pe o mare oportunitate atat pentru ea, cat si pentru mama ei. Peri este mai moderata, crezand ca daca aceasta alegere o va face fericita pe mama ei, starea sa benefica se va transfera si catre ea.

Reuniunea famiilor scoate la iveală multe secrete

In ciuda problemelor cu care Gunes vine in relatie, Haluk lupta pentru inima femeii iubite. Foarte repede, Gunes si fiicele ei vor deveni o problema curenta pentru familia Mertoglu. Reunirea celor doua familii va scoate la iveala multe secrete si va schimba radical viata celor implicati.

Evrim Alasya, actrita principala din serial, a declarat referitor la rolul sau: "Rolul Gunes este unul provocator, pentru ca personajul trebuie sa faca fata unor multiple situatii. Iubirea pentru fiicele ei are mai multe fatete, pentru ca fiecare fiica a sa are alte asteptari. Totodata, Gunes isi daruieste inima unui barbat si trebuie sa mentina permanent un balans afectiv intre acesta si fetele ei. Nu vrea sa raneasca pe nimeni, de aceea, Gunes penduleaza permanent intre ratiune si sentimente".

Nota: Serialul "Gunes" va debuta luni, 8 august si va fi difuzat in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D. Productia "Furtuna pe Bosfor" intra in pauza pe 2 august, urmand sa revina in curand, in grila Kanal D, cu noi episoade.

Din distributia serialului "Gunes":
Evrim Alasya, în rolul lui Gunes
Emre Kinay, în rolul lui Haluk
Tolga Saritas, în rolul lui Ali
Burcu Ozberk, în rolul lui Nazli
Berk Atan, în rolul lui Savas
Hande Ercel, în rolul lui Selin
Miray Akay, în rolul lui Peri
Meltem Gulenc, în rolul lui Rana
Funda Ilhan, în rolul lui Sevilay
Teoman Kumbaracibasi, în rolul lui Ahmet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel