Gușă: Reacția lui Ilie Năstase este cea a unui român adevărat, sincer

llie Năstase a avut, la FedCup, o reacție de român adevărat care cunoaște detaliile ”putrede” din tenisul mondial, a declarat consultantul politic Cozmin Gușă duminică seară, la Realitatea TV. 

Cozmin Gușă este de părere că Ilie Năstase nu merita nicidecum ”ipocrizia” jurnaliștilor români care au comentat dur limbajul său. Scandalul de la FedCup în care marele tenismen a fost implicat s-a creat în jurul reacției sale, care, este de părere consultantul politic, este cea a unui român adevărat, sincer, care stie adevărul despre lucrurile putrede din tenisul mondial, care a văzut că observator la această partidă este o englezoaică ce ar fi putut să nu fie obiectivă. „Năstase a văzut reacția spectatorilor, a vrut să apere spectatorii și a folosit nu un limbaj colorat, ci pe al lui Ilie Năstase”, a completat Cozmin Gușă.

Consultantul politic cataloghează reacția jurnaliștilor români la acest eveniment ca fiind „ipocrită”.

[citeste si]

„Această ipocrizie a jurnaliștilor care-l caracterizează pentru așa-zisul limbaj dur este marele eveniment al zilei de ieri. Nu mă așteptam de la jurnaliștii români să meargă după cei britanici. Chiar și la CNN se discuta despre meciul Marea Britanie - România la tenis. De ce se mirau jurnaliștii britanici? Nu sunt tot ei cei care-l laudă pe Trump? Ipocrizia este un lucru care ne caracterizează. Știu cât a suferit Năstase. Nu merita așa ceva”, susține Cozmin Gușă.

A face teorie despre gesturile lui Ilie Năstase, „prefăcându-te că nu pricepi cine este el cu adevărat”, este o jignire pentru toți românii, a conchis consultantul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel