Gușă intervine după oferta Alinei Gorghiu pentru Denise Rifai

Cozmin Gușă a făcut un comentariu referitor la oferta Alinei Gorghiu pentru Denise Rifai de a candida la parlamentare și la atacurile dure care au urmat la adresa jurnalistei.

"Mi-a plăcut postarea de pe Facebook a lui Denise Rifai. Le-a dat o lecție unora. Denise a primit o propunere, nu a zis dacă va candida sau nu, dar a fost suficient ca invidia să răsară și să o înjure și pe ea, dar și pe Alina Gorghiu pentru că au discutat așa ceva. Nouă ne-ar părea rău să plece. Am vrea să decidă să rămână la Realitatea TV. Ea decide. Este o femeie bine pregătită, știe patru limbi străine", a zis Cozmin Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Luni seară, pe holurile de la Realitatea TV, Denise Rifai a avut o discuție relaxată cu un deputat care apoi a făcut un gest total neașteptat.

Este vorba despre Aurel Vainer, care după respectivul dialog, a doua zi, a spus că Denise Rifai trebuie să se dezică public de afirmațiile cu privire la organizația Al-Qaeda. Denise Rifai a povestit pentru DC News că este surprinsă de afirmațiile deputatului în contextul în care în seara de luni au avut o discuție foarte calmă și fără vreo legătură cu vechile sale declarații interpretare, de altfel, greșit. De menționat că dialogul s-a purtat în prezența mai multor persoane printre care Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe, și colegi de la Realitatea TV.

"Vainer a venit la 'Jocuri de putere', pe holurile de la Realitatea TV a pupat-o pe Denise Rifai, i-a vorbit foarte frumos, apoi a doua zi dimineață s-a dus la Parlament, a căutat un jurnalist ca să o înjure, să facă un caz din așa ceva. Uită-te și tu, om serios de 80 de ani! Multă lume a fost martoră la discuția dintre Denise și Vainer", a mai zis consultantul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel