Cozmin Gușă, către Iohannis: Să negocieze cu Israelul extrădarea lui Schwarzenberg

Cozmin Gușă
Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a fost audiat, marți,  la DNA, în calitate  martor în dosarul în care a fost preluată Realitatea Media, la ieșire făcând și o sugestie pentru Klaus Iohannis.

Cozmin Gușă a declarat că: "Motivul pentru care am fost chemat la DNA este Realitatea TV. E dosar mai nou, dar disjuns dintr-un dosar mai vechi. Nu avea ce să caute dosarul Realitatea în marele dosar Codruț Marta - evaziune fiscală, posibilă crimă. Avem un cetățean nervos din Israel, Elan Schwarzenberg, care vorbește într-un fel justițiar. Nu vrea să vină în țară să vorbească despre asta. Eu cred că această disjungere în acest dosar în care am fost chemat astăzi este un lucru util, să vedem despre ce e vorba.

Citeste si: Elan Schwartzenberg, despre grupul de la Monaco: Să distrugem un mit!

Dacă tot vorbim treaba asta cu Israelul, cearta, prim-ministru, Dragnea am o sugestie pentru președintele Iohannis: toate țările negociază dur eventuala mutare a ambasadelor de la Tel Aviv la Ierusalim. Uite sugestia pentru Iohannis să pună pe lista de negociere și extrădarea cetățeanului Elan Schwartzenberg, ca să arate Israelul că este un stat partener, care ajută România să-și descopere banii din evaziune, doamne ferește dacă este vorba și de o crimă.", a spus Gușă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel