Grupare specializată în trafic cu etnobotanice, destructurată de procurorii DIICOT

O grupare care vindea substanţe cu efect psihoactiv mai multor consumatori, printre care se aflau şi minori, pe raza municipiilor Mediaş, Sighişoara şi Târnăveni, a fost destructurată de procurorii DIICOT.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, Nicolae Bîrcea, Achim Vasile Baciu, Andreas Szekely, Mihai Birton, Florin Micu, Thomas Andreas Keul şi Emil Marius Lăcătuş au constituit o grupare care se ocupa cu procurarea şi vânzarea de substanţe psihoactive.

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat miercuri 9 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Mediaş şi Sighişoara, ocazie cu care a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 1,7 kg de materie vegetală, susceptibilă a avea efect psihoactiv, precum şi 6.000 de lei, 2 laptopuri, o tabletă, 4 telefoane mobile, un pistol cu bile de cauciuc şi muniţia aferentă, 5 arme albe, microcântare, grindere şi ţiple din plastic transparent, potrivit Agerpres.

Inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Mureş cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Mureş, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel