Grup de migranţi prins la frontieră

Poliţiştii de frontieră din Caraş Severin au prins unsprezece migranți din Irak și Iran, în momentul în care încercau să treacă ilegal frontiera în România.

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Naidăș - judeţul Caraş Severin, în cooperare cu lucrători din cadrul Postului de Poliție Ciclova Română și Bozovici, au depistat la frontiera cu Serbia opt cetăţeni din Irak, doi din Iran și unul din Siria, care au încercat să treacă ilegal frontiera în România, conform unui comunicat de presă emis de Poliţia de Frontieră.

Cei unsprezece au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei cu ajutorul unui cetățean român. Ei au fost gasiţi într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de un cetățean român.


Grupul era format din nouă bărbați şi doi minori, dintre care opt cetățeni irakieni, doi cetățeni iranieni și un sirian. Adulții au vârste cuprinse între 18 şi 59 de ani, iar cei doi copii au 10, respectiv 11 ani. Şoferul autoturismului este cetăţean român, se numeşte G. B., în vârstă de 42 de ani şi domiciliază pe raza județului Timiș.

Totodată, s-a stabilit faptul că cetăţenii străini au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România şi intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei cu ajutorul cetățeanului român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel