ÎCCJ: Gruia Stoica va fi judecat în arest la domiciliu

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a hotărât, vineri, că omul de afaceri Gruia Stoica, acuzat că ar fi oferit mită pentru a afla o ofertă confidenţială la o licitaţie, va fi plasat în arest la domiciliu, după ce acesta a cerut să fie judecat în libertate.

Decizia Curții Supreme este definitivă, astfel că omul de afaceri care controlează Grup Feroviar Român va fi eliberat din arest, transmite Mediafax. El a fost arestat preventiv în data 30 ianuarie, măsura fiind prelungită, timp în care a solicitat de mai multe ori să fie judecat în libertate.

Gruia Stoica şi avocatul Doru Boştină au fost trimişi în judecată la jumătatea lunii februarie, omul de afaceri fiind acuzat că i-ar fi dat avocatului trei milioane de euro pentru a afla preţul cerut de CFR Marfă la o licitaţie pentru transportarea cărbunelui, organizată de Complexul Energetic Oltenia, la care participa şi GFR.

Gruia Stoica a fost deferit justiţiei, pentru cumpărare de influenţă, în stare de arest preventiv, iar Doru Boştină, cu interdicţie de a părăsi ţara.

Vezi și: Privatizarea CFR Marfă se reia anul acesta, dar nu la Transporturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel