Gruia Stoica, premiat pentru poziția de lider național

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Român, a fost premiat pentru ocuparea poziției de lider național și pentru expansiune în regiune. 

Omul de afaceri a reușit sa aducă Grup Feroviar Român pe primul loc în transportul de marfă și să transforme holdingul Grampet într-un jucător regional de amploare.

„Eu provin dintr-o comunitate de romi, de circa 10.000 de oameni. Am plecat din acea comunitate cu ceva ani în urmă. În prezent, am dezvoltate Fundaţia Toflea, unde sunt 450 de copii romi, dintre care 80 au terminat o facultate. Aceştia s-au integrat în societate, este un bun exemplu că se poate cu adevărat să dezvoltăm această comunitate, având în vedere că România se confruntă cu probleme cu forţa de muncă. În cei aproape 20 de ani de activitate am reuşit să legăm Marea Nordului de la Hamburg, pe calea ferată, să creem un coridor, o coloană vertebrală de fier, începând de la Marea Nordului la Marea Neagră şi Marea Adriatică, în 10 ţări din Europa. Urmează să ajungem cât de curând şi la Marea Egee, în portul Pireu”, a spus omul de afaceri conform capital.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel