Gropile din asfalt. Statul, sumă IMENSĂ plătită către asiguratori

Stradă gropi
Stradă gropi

Compania de Drumuri a fost bună de plată anul trecut. Compania a plătit anul trecut 666.500 de lei către asigurătorii care au dat-o în judecată, cu 75% mai mult decât în anul anterior, potrivit economica.net.

Şoferii care îşi avariază maşinile în gropile de pe autostrăzi sau drumuri naţionale şi le pot repara pe cheltuiala firmelor de asigurări cu care au contract. La rândul lor, firmele de asigurări se îndreaptă împotriva Companiei de Drumuri pentru recuperarea cheltuielilor.

Astfel, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin intermediul celor şapte regionale, a achitat anul trecut companiilor de asigurări suma de 666.500 lei, în baza sentinţelor judecătoreşti definitive.

Campioană la creşterea plăţilor către asigurători a fost Iași, regionala achitând, în 2016, o sumă de aproape 12 ori mai mare față de anul 2015, când a plătit 12.000 de lei.

Dacă la Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, București, Constanța sumele pe care Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri le-au achitat în anul 2016, comparativ cu 2015, au fost mai mari, la Brașov lucrurile au stat diferit. DRDP Brașov se află la polul opus, fiind singura regională în cadrul cărora plăţile către asigurați, au fost în scădere cu 38.200 de lei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel