Groapă cu "motive patriotice", adâncă de peste un metru, în Sectorul 1 din București. Pericol public. "M-am crucit". Foto

O groapă adâncă de peste un metru a fost semnalată în sectorul 1 din București de o cititoare a site-ului DCNews. Din imagini se observă că harta are și motive "patriotice", forma fiind una foarte asemănătoare hărții României. 

Groapa este una extrem de adâncă și ar putea pune în pericol trecătorii. Aceasta are o adâncime estimată de 1.5 metri. 

"La suprafață are un diametru ceva mai mic, însă poate să cadă oricine în ea. În interior este un crater, estimez că are undeva la 1.5 metri adâncime. M-am crucit. E ca o coajă la suprafață. Când m-am apropiat se auzea și apa," ne-a transmis cititoarea care a identificat groapa. 

Mai exact, groapa se află pe strada Ion Bogdan, în apropiere de Dorobanți. 


Probleme în sectorul 1

Clotilde Armand are mari probleme în sectorul 1, acolo unde o perioadă îndelungată gunoaiele au stat pe străzi neadunate, iar pe internet au început să circule numeroase filmulețe cu șobolani care își făceau veacul prin maldărele de deșeuri. Situația este încă incertă în privința deșeurilor din Sectorul 1, primăria având procese pe rol cu operatorul de salubritate. 

Primarii de sector au anunțat că își doresc o nouă groapă de gunoi și stații de sortare, însă construirea lor va mai dura.

„Am convenit să înființăm cât mai repede Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deșeurilor București. În cadrul asociaței, ne propunem demararea de urgență a proiectelor de înființare a unui nou depozit ecologic pentru deșeuri nepericuloase ce va deservi Bucureștiul, precum și a unor stații de tratare a deșeurilor," a declarat Clotilde Armand săptămâna trecută.

2. -imagine fara descriere- (strada-ion-bogdan_10429900.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel