EXCLUSIV  Grigorescu (Poșta Română) spulberă un MIT uriaș legat de pierderea locurilor de muncă - VIDEO

Horia Grigorescu, Director General Poșta Română, spulberă un mit important legat de digitalizare.

Horia Grigorescu, Director General Poșta Română, a fost prezent, vineri, în cadrul dezbaterii „Digitalizarea României, prioritate zero! Cum schimbă criza coronavirusului modelul de business?", organizată de către DC Media Group,

„Un lucru important pe care trebuie să-l punctăm este această bivalență a componentei digitalizării. Pe de o parte, vorbim despre modernizare și digitalizare ca și interfață pentru utilizatori. Mă refer la aplicațiile pe care reușim să le construim, la modalitatea prin care reușim să ne educăm clientul pentru a folosi respectivele aplicații, la plus valoarea pe care o generăm. Aceasta este componenta externă, văzută de consumatorul final, cetățeanul român.

Pe de altă parte, trebuie să vorbim de digitalizarea internă a instituțiilor, a companiei. Inclusiv aici e o anumită greutate. Degeaba reușim să facem o alfabetizare digitală a clienților, câtă vreme nu reușim să o facem în interiorul companiei. Aici e un punct sensibil, trebuie să găsim maturitatea necesară care vizează însăși cultura organizațională a oricărei instituții. E, într-adevăr, vorba de acești anticorpi ai sistemului. Trebuie să se ofere oamenilor posibilitatea să vadă beneficiile. Câtă vremea lumea vine și spune: gata, digitalizare = reducere locuri de muncă. E o greșeală, nu! Digitalizarea nu înseamnă pierderea locului de muncă. Înseamnă tocmai capacitatea omului de a putea să aducă plus valoare pe o altă sferă, să acumuleze noi competențe pentru a se dezvolta tocmai pe zona respectivă", a spus Horia Grigorescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel