EXCLUSIV  Grigorescu, Poșta Română: ”Provocare maximă. Măsuri RADICALE!”. Dezvăluiri de ultimă oră

Horia Grigorescu, directorul Poştei Române, a vorbit în exclusivitate pentru DC NEWS despre provocarea imensă pe care a prezentat-o perioada de stare de urgenţă, dar şi despre măsurile luate la Poşta Română. 

"A fost o perioadă foarte provocatoare din multe puncte de vedere. Poşta Română a fost printre primele instituţii din România care a avut tangenţă cu ce se întâmpla în zona Asiei, a Chinei. Noi având un volum foarte mare de trafic internaţional care venea din acea zonă, am fost nevoiţi să implementăm, în orb de multe ori, primele măsuri de protecţie pentru angajaţi şi clienţi. A fost o perioadă de provocare maximă în care am încercat, şi acesta este obiectivul nostru principal, să asigurăm condiţiile de siguranţă sanitară pentru clienţi, dar mai ales pentru poştaşii noştri, pentru că ei au fost în prima linie. 

Ca măsuri punctuale pe care noi, ca şi companie, a trebuit să le implementăm, poate de multe ori au fost radicale, dar au fost menite tocmai pentru a preîntâmpina această situaţie de incertitudine. De aceea a trebuit să ne echipăm toţi poştaşii cu echipamente de protecţie, fie că vorbim de măşti, mănuşi, dezinfectanţi, igienizarea spaţiilor de lucru, limitarea accesului în spaţiile de lucru, inclusiv zona nevăzută a Poştei Române. 

Au fost măsuri pe care a trebuit să le implementăm într-un interval scurt de timp- Ne-am trezit în faţa unei situaţii neprevăzute, în care rapiditatea a fost esenţială. Orice amânare a luării de decizii, orice tergiversare, putea fi costisitoare pentru angajaţi", a declarat Horia Grigorescu, directorul Poştei Române, în cadrul dezbaterii "Criza coronavirusului: Reguli obligatorii pentru o relansare responsabilă", organizată de DC MEDIA GROUP. 

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel