GREVĂ generală la ROMATSA. Traficul ar putea fi perturbat în minivacanță

Angajaţii ROMATSA vor să facă grevă generală din 30 mai. Acţiunea lor ar putea paraliza traficul pe Aeroportul Otopeni chiar în minivacanţa de 1 iunie. 

La 12 mai, controlorii de trafic aerian au organizat o grevă de avertisment şi au cerut încheierea contractului colectiv de muncă ignorat de minister şi conducerea instituţiei încă din 2015, potrivit Realitatea TV.

Angajaţii ROMTASA s-au aflat în data de 12 mai în grevă de avertisment, timp de două ore, peste 100 de salariaţi ai regiei protestând faţă de managementul "profund defectuos" al Regiei şi de lipsa contractului colectiv de muncă, informează sursa citată.

Liderul ATSR declara la acea dată că angajaţii ROMATSA nu au făcut grevă pentru salarii mai mari, ci pentru a atrage atenţia autorităţilor statului asupra situaţiei regiei şi a o salva de la faliment.

Acesta a subliniat că prin intermediul grevei de avertisment s-a dorit să se atragă atenţia autorităţilor statului şi a patronatului asupra problemelor grave cu care se confruntă salariaţii ROMATSA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel