Greva foamei la Spitalul Universitar. Ministerul Sănătăţii, intervenţie

Spitalul Universitar
Spitalul Universitar

O echipă a Ministerului Sănătăţii a discutat miercuri cu cei doi angajaţi de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti aflaţi în greva foamei, după întâlnirea cu reprezentanţii MS aceştia renunţând la protest. 

"La solicitarea ministrului Sănătăţii, Sorina Pintea, o echipă a Ministerului Sănătăţii s-a aflat în această după-amiază la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a discutat cu cei doi protestatari aflaţi în greva foamei. În urma discuţiilor avute cei doi au declarat că renunţă la această formă de protest", precizează MS într-un comunicat transmis Agerpres. 

MS mai informează că verificarea demarată de Corpul de control al ministrului, la începutul lunii august, la această unitate medicală continuă, iar concluziile raportului vor fi făcute publice. Angajaţi ai SUUB au intrat în greva foamei în urmă cu aproximativ trei săptămâni, invocând lipsa materialelor, improprii din punctul de vedere al curăţeniei în saloane atât pentru pacienţi, cât şi pentru personal; lipsa personalului mediu medical; neacordarea drepturilor salariale conform legislaţiei în vigoare, sporuri, vouchere de vacanţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel