Greva carburanţilor. Apel disperat al șoferilor pentru blocarea benzinăriilor

Greva carburanților. Prețul carburanților pare de neoprit, specialiștii prognozând că, dacă se va menține trendul actual, până la sfârșitul anului acesta să ajungă la circa 7 lei pe litru.

Greva carburanților. Zeci de mii de şoferi din  ţară răspund  pozitiv la un eveniment creat pe Facebook pentru  boicotarea benzinăriilor din cauza preţurilor exagerate de la pompă din ultima perioadă.

Denumit 'Greva carburanţilor - de pe 15 pe 30 iunie nu alimentăm', evenimentul a devenit viral pe Facebook, mii de români fiind interesaţi de participarea la această formă de protest.

"Grevă naţională pentru reducerea preţului carburanţilor. Ne vom strânge în fiecare oraş din ţară şi vom protesta în faţa benzinăriilor, cu afişe şi mesaje 'frumoase'. Să le arătăm proştilor de la conducere că nu suntem nişte indiferenţi şi că nu ne pot juca pe degete", se arată în descrierea evenimentului.

Vezi si: ANRE: Preţul gazelor, din octombrie

"Acum un an de zile puteai alimenta la orice peco si cu doar 250 lei puteai umple rezervorul de 60 litrii al unei masini. Astazi, cu 370 lei poti face accelasi lucru, de ce sa platim mai mult de 100 lei in plus la doar un an diferenta? Da si tu un share si spune-le prietenilor poate reusim sa atragem atentia cuiva", a fost mesajul unui tânăr revoltat de creşterea exagerată a preţului la carburanţi, potrivit observator.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel