Greșeală de ortografie pe darurile de Jubileul de platină al Reginei Elisabeta II

Ceasul deșteptător al reginei are un sunet specific. Este o tradiție veche de 175 de ani / Foto: Instagram Royal Family
Ceasul deșteptător al reginei are un sunet specific. Este o tradiție veche de 175 de ani / Foto: Instagram Royal Family

O greșeală de ortografie a putut fi observată pe produsele care ar fi trebui să celebreze jubileul Reginei Elisabeta II. 

O greșeală de ortografie pe mii de piese de porțelan ce marchează Jubileul de platină, denumit „Platinum Jubbly”, se dovedește o provocare pentru vânzătorii de suveniruri din Marea Britanie, scrie BBC. Cănile și farfuriile au fost menite să marcheze domnia de 70 de ani a Reginei.

Șeful site-ului de comercializare, Karl Baxter, a spus că le va prezenta ca obiecte de colecție.

„Ce poate fi mai unic decât vesela noastră în ediție limitată tipărită greșit?” a spus acesta. 

Peste 10.000 de produse sunt greșite

Peste 10.000 de bucăți din suvenirele jubileului au fost produse în China și trimise pentru a fi vândute în Marea Britanie, a spus firma de lichidare, cu excepția unei mici probleme a unei greșeli de tipărire, care spune „Platinum Jubbly of Queen Elisabeth II”.

Wholesale Clearance, care se ocupă de stocuri ale companiilor aflate în faliment și linii de producție întrerupte, a declarat că a intervenit pentru a vinde articolele comemorative - cu produsele promovate ca „Stoc de suveniruri cu o mică greșeală de tipar”.

„Acesta ar putea fi șansa ta de a pune mâna pe un suvenir nou pentru o fracțiune din preț”, a susținut domnul Baxter, cu o reducere de 90%. 

Invocând spiritul comercianților de piață dintr-o clasică comedie TV britanică, site-ul companiei promite: „Deveniți un fan Only Fools and Horses și uimește-ți prietenii cu setul tău Lovely Jubbly!”

Meghan i-a mulțumit Reginei

Discursul de nuntă al lui Meghan Markle i-a lăsat pe prieteni și invitați cu gura căscată, aceasta vorbindu-le despre divorț, înainte de a-l numi în fața tuturor pe Prințul Harry ”cel ales”, scrie The Sun. Se spune că Ducesa de Sussex s-a informat despre viața în familia regală, atunci când s-a adresat invitaților la recepția din 2018.

Se pare că Ducesa a specificat faptul că a ”meritat așteptarea” după despărțirea ei de primul soț, regizorul Trevor Engelson, pentru a-l găsi pe Prințul Harry. Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au discutat despre discurs în biografia lor despre Ducii de Sussex, Finding Freedom.

Meghan i-a mulțumit Reginei pentru că a primit-o în familie. De asemenea, ea a adus un omagiu prințului Charles, care a intervenit în ultimul moment pentru a o duce la altar, având în vedere conflictul cu propriul ei tată, Thomas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel