Grefier, după discuția cu Orban: Se pare că e lipsă de comunicare inclusiv în partid. Așteptăm votul

Rodica Mitu / 28 ian 2020 / 14:00 Salveaza PDF Comentarii
Orban FOTO AGERPRES
Orban FOTO AGERPRES

Reprezentantul grefierilor, Cătălin Trăistaru, a declarat că discuția cu Ludovic Orban s-a încheiat cu promisiunile privind constituirea unui grup de lucru pentru noi discuții, însă angajații așteaptă votul din Parlament privind pensiile de serviciu pentru a decide cu privire la alte proteste.

„(Premierul, n.r.) Ne-a comunicat faptul că a luat act de regimul de interdicții și compatibilități și faptul că argumentele noastre sunt îndeajuns de solide pentru a justifica menținerea dreptului la pensie, dar în aceeași situație se află și alte categorii profesionale. Tocmai de aceea s-a convenit ca în cursul dezbaterilor ample care ar trebui să aibă loc - și nu luate de azi pe mâine cu efect populist - să fie prezentate și să fie elaborat un act normativ care să respecte aceste principii și să mențină pensiile pentru categoriile care se justifică", a spus Trăistaru.

Sindicaliștii spun că grefierii așteaptă votul din plenul parlamentului pentru că "se pare că există o lipsă de comunicare inclusiv la nivelul partidului".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27