EXCLUSIV  Greenfield. Daniel Tudorache, decis să redeschidă drumul de acces

Daniel Tudorache, primar Sector 1 București
Daniel Tudorache, primar Sector 1 București

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 a oferit noi informații în legătură cu problemele cu care se confruntă ansamblul rezidențial Greenfield, din Băneasa, la Interviurile DC News, cu Val Vâlcu.

 

Greenfield, cel mai mare complex rezidențial din Sectorul 1 a rămas cu o singură arteră de acces pentru autoturisme. Celălalt drum pe care circulau locuitorii ansamblului Greenfield a fost închis, în urma unei decizii definitive a instanței, care îl consideră drum forestier. Măsura închiderii drumului a dus la blocaje în trafic, oamenii fiind nevoiți să folosească o singură variantă de intrare și ieșire din cartier.

400 de metri de drum prin pădure

În plus, Tudorache a dezvăluit faptul că un grup de locuitori din Greenfield se opun redeschiderii drumului. Cu toate acestea, primarul este decis să rezolve problema de care se plâng mii de locuitori ai cartierului.

„Într-adevăr, ne luptăm și cu o parte dintre locuitorii care stau în Greenfield, pentru că o parte dintre cetățeni nu doresc deschiderea acelui drum. Vor să nu deranjeze vulpile din pădure... El locuiește acolo, dar preferă să ocolească, doar ca să nu deranjeze o vulpe. E adevărat, avem grijă de acea vulpe, dar eu cred că e rea voință (...) O să-i dezamăgesc pe acești cetățeni care nu doresc redeschiderea drumului. Eu sper că vom redeschide acel drum, după care vom începe asfaltarea lui și punerea la dispoziție a cetățenilor. E vorba despre 400 de metri, atât ar fi ca și lungime, drumul prin pădure", a conchis Tudorache.

În jur de 5000 de persoane locuiesc în Greenfield și în curând, numărul va crește la 8000, conform datelor prezentate de către Daniel Tudorache.

 

Vezi AICI integral interviul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel