Grecia amenință că trimite jihadiști în Europa

Ministrul grec al Apărării amenință că va inunda Europa cu un val de imigranți, unii chiar din rândurile Statului Islamic, dacă planurile guvernului Greciei privind renegocierea datoriei externe sunt respinse.

Tensiunile dintre Uniunea Europeană și Grecia ating noi culmi după ce un membru al guvernului Syriza a amenințat că Europa va fi luată cu asalt de imigranți, între aceștia și "niște jihadiști ai Statului Islamic", dacă Grecia va fi forțată să iasă din zona euro.

"Dacă vor da o lovitură Greciei, trebuie să știe că migranții vor primi acte să meargă la Berlin.

"Dacă Europa ne lasă în criză, o vom inunda cu migranți și va fi chiar mai rău pentru Berlin dacă între milioanele de migranți economici vor fi și niște jihadiști ai Statului Islamic", a declarat Panos Kammenos, citat de express.co.uk.

Recent, ministrul de Externe al Greciei, Nikos Kotzias, a avertizat că "zeci de milioane de imigranți și sute de jihadiști" vor veni în Europa dacă negocierile eșuează.

Un purtător de cuvânt al comisarului european pentru Migrație, Dimitris Avramopoulos, a dat asigurări că a vorbit cu autoritățile din Grecia și a primit "asigurări de la ministerul de Interne că nu s-a luat nicio măsură pentru deschiderea centrelor de detenție".

Grecia și Germania au căzut la pace: guvernul Tsipras primește o prelungirea cu patru luni a împrumutului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel