Grav accident rutier. Copii, de urgență, la spital. Scene terifiante

Accident
Accident

Trei persoane, printre care şi doi copii, au ajuns în cursul zilei de luni la spital după ce şoferul unei maşini cu volan pe dreapta a derapat şi a intrat pe contrasens lovind frontal un taxi.

Potrivit reprezentanţilor SMURD, accidentul a avut loc în localitatea Popricani, iar din cauza impactului puternic taxiul a intrat într-un şanţ de la marginea drumului. În cele două maşini se aflau şase persoane, trei dintre acestea fiind duse la spital pentru îngrijiri medicale.

"Am fost solicitaţi să intervenim la un accident care a avut loc la Popricani şi în urma căruia au fost şase victime. În urma accidentului, o fetiţă de 13 ani care a suferit o contuzie de coloană lombară a fost transferată la Spitalul de Pediatrie Sf. Maria din Iaşi, la aceeaşi unitate medicală fiind transportat şi un băieţel de 6 ani. O a treia persoană, o femeie care se afla în Audi, a fost preluată de Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi şi transportată la un spital după ce a suferit un traumatism minor la nivelul toracelui. Şoferii celor două vehicule au refuzat transportul la spital", a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul SMURD Iaşi.

Vezi și: Accident grav în Buzău. Două persoane au murit

Accident grav cu patru victime. Doi tineri au murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel