Accidente grave în România. Doi morți și doi răniți pe DN 79. Traficul rutier, oprit pe DN 29C, după ce o mașină s-a izbit de un copac

Accidente grave în România. Doi morți și doi răniți pe DN 79 / Foto: Pixabay
Accidente grave în România. Doi morți și doi răniți pe DN 79 / Foto: Pixabay

Două accidente grave s-au produs în această dimineață. În total 3 oameni au murit, iar alți patru au fost răniți.

Două persoane au decedat şi două au fost rănite, fiind transportate la spital, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autoutilitară, pe DN 79, în apropierea localităţii Zerind, informează IPJ Arad, potrivit Agerpres. Accidentul a avut loc în jurul orei 3:35, în noaptea de marţi spre miercuri.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat de 53 de ani, din Covasănţ, care se deplasa dinspre Oradea spre Chişineu-Criş a depăşit un autotren şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară cu semiremorcă condusă de un bărbat de 37 de ani din municipiul Lugoj.

În urma impactului, conducătorul auto de 53 de ani şi un pasager al acestuia au decedat, ceilalţi doi pasageri din autoturism fiind transportaţi la spital. Şoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

Un mort și doi răniți grav într-un accident rutier în Călinești

O persoană a decedat şi două au fost rănite grav în urma unui accident rutier produs, miercuri dimineaţă, pe raza localităţii Călineşti din oraşul Bucecea, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu. Potrivit acestuia, în eveniment a fost implicată o singură maşină, cu trei tineri cu vârste cuprinse între 20 şi 27 ani la bord, care s-a izbit de un copac, transmite Agerpres.

"La faţa locului au ajuns o autospecială de descarcerare şi una cu apă şi spumă şi trei ambulante şi au constatat că în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. A treia era în afara maşinii. Pompierii au scos pe cei doi tineri de pe scaunele din faţă. Toate victimele au fost preluate de echipajele SAJ. Pentru unul s-a declarat decesul", a afirmat Dorina Lupu.

Cele două persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" din Botoşani. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este oprit pe DN 29C, în zona localității Bucecea, județul Botoșani, din cauza acestui accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel