Grav accident la Caransebeș. Un mort și șase răniți - Update

smurd
smurd

Încă un accident grav a avut loc azi pe centura ocolitoare a orașului Caransebeș. 

Update

 
Şoferul care a provocat accidentul de pe centura Caransebeş sâmbătă, soldat cu un mort şi mai mulţi răniţi, consumase alcool, potrivit poliţiştilor.

"Pe DN6, pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeş, s-a produs un accident în care au fost implicate două autoturisme. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe un drum secundar, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus regulamentar de un bărbat de 21 de ani. La testarea cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul şoferului de 48 de ani. Din accident a rezultat decesul pe loc al pasagerei din primul auto, în vârstă de 72 de ani, şi rănirea altor trei persoane, care au fost transportate la spital. În acest moment, se circulă dirijat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, cms. şef Dinu Nicorici.

La faţa locului au intervenit de urgenţă două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş, dintre care unul SMURD, două echipaje SAJ şi echipaje ale Poliţiei. 

Accidentul s-a soldat, în fapt, cu şase victime - una decedată, iar alte cinci în stare de conştienţă. Trei victime au fost transportate la spitalul din Caransebeş, în timp ce a patra a refuzat transportul. O a şasea persoană implicată în accident a suferit un atac de panică şi i s-a acordat pe loc ajutor, nefiind necesare alte investigaţii medicale.
 
Știrea inițială
 
O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă, pe DN 6 - varianta ocolitoare a municipiului Caransebeş, la kilometrul 454+400 de metri, judeţul Caraş-Severin.

În accident au fost implicate două autoturisme, pe fondul neacordării de prioritate. Traficul se desfăşoară pe un singur fir, alternativ pentru ambele direcţii, prin dirijarea Poliţiei Rutiere. 

Vezi și: Grav accident pe Valea Oltului. Traficul este blocat - Update

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel