Grav accident în județul Tulcea

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa: Facebook DSU

Patru persoane au fost rănite, duminică după-amiază, într-un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea, Irina Manolache.

Cercetările poliţiştilor au arătat că un bărbat de 49 de ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul judeţean 222, în apropierea cetăţii Enisala, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţă, condus de un bărbat de 21 de ani, din Constanta, cu care a intrat în coliziune, şi care, la rândul său, a fost proiectat într-un alt autoturism condus pe acelaşi sens de un bărbat de 33 de ani, din Năvodari.

"În urma accidentului a rezultat rănirea a patru pasageri, doi din cel de-al doilea autoturism şi doi din cel de-al treilea autoturism. Toţi conducătorii posedau permis de conducere şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice", a precizat reprezentanta IPJ, transmite Agerpres.

Manolache a mai spus că poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru lămurirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel