Grav accident în județul Botoșani. Patru persoane au ajuns la spital

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs sâmbătă dimineaţă pe DN 29B, care leagă municipiile Botoşani şi Dorohoi, pe raza comunei Mihai Eminescu.

Două autoturisme au intrat în coliziune, după ce o femeie, aflată la volanul unuia dintre ele, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, transmite Agerpres.

"La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Botoşani, cu o autospecială de descarcerare, una cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD-TIM, dar şi două ambulanţe SAJ", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.

Cele patru victime, printre care şi cei doi şoferi, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati".

Accidentul s-a produs pe fondul unui carosabil acoperit cu zăpadă. 

Circulaţia pe toate drumurile naţionale şi judeţene din Botoşani se desfăşoară în condiţii de iarnă, ca urmare a ninsorii căzute în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi sâmbătă dimineaţă.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale, pe drumurile de interes naţional se acţionează cu 21 de utilaje de deszăpezire, care înlătură zăpada şi împrăştie material antiderapant.

De asemenea, Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, instituţie în subordinea Consiliului Judeţean, intervine pe drumurile judeţene cu 26 de utilaje de deszăpezire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel