Grav accident în Argeş. O căruţă, răsturnată în şanţ

Un grav accident a avut loc în Argeş, la Mioarele, după ce un cal mânat la galop a distrus căruţa în care se aflau 4 persoane. Toţi ocupanţii căruţei au fost aruncaţi în şanţ, oamenii suferind multiple fracturi. Calul nu a suferit răni, însă a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Poliţiştii informează că un bărbat de 45 de ani circula cu căruţa pe DJ 737. Alături de el se mai aflau soţia, Florentina, de 41 de ani, şi mama sa, Florica, de 68 de ani, precum şi Iuliana J., de 50 de ani, verişoara bărbatului, din aceeaşi localitate.

În timp ce coborau un drum în pantă ceva s-ar fi desprins de la atelaj şi ar fi lovit calul peste picioare. Calul s-a speriat şi a răsturnat căruţa în şanţ.

La locul evenimentului au intervenit ambulanţe, pompieri şi poliţişti, care au acordat primul ajutor celor patru victime şi le-au transportat la spital, informează ziarulargesul.ro

În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că o femeie avea fractură deschisă şi alte leziuni, un bărbat suferise fracturi costale şi multiple traumatisme, iar alte două femei scăpaseră cu răni uşoare.

A fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel