Grav accident de circulaţie în judeţul Brăila. Sunt cinci victime

Accident
Accident

Un grav accident de circulaţie a avut loc în judeţul Brăila, localitatea Valea Cânepii. În urma accidentului, au rezultat cinci victime, printre care şi un copil. 

Un tânăr de 20 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe DE 584, din direcţia Slobozia către Brăila, pe fondul vitezei excesive şi a oboselii, a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un vehicul condus de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din judeţul Vaslui.

Ulterior, primul autoturism a intrat în coliziune frontală cu o maşină condusă regulamentar, din sens opus, de un brăilean, în vârstă de 51 de ani, din comuna Cazasu.

Cinci victime

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane din primul şi cel de-al treilea vehicul, între care şoferul vinovat de producerea accidentului şi o pasageră, în vârstă de 18 ani, din primul vehicul, şoferul brăilean şi doi pasageri, între care o fetiţă de 4 ani. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând faptul că niciunul dintre aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel