Grav accident de circulație în Constanța. Printre răniți se află și un copil

Un tânăr de 23 de ani a murit şi alte două persoane, dintre care un copil de 9 ani, au fost rănite şi transportate la spital, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un copac de pe marginea DN 3, între localităţile constănţene Ciocârlia şi Cobadin.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, în jurul orei 17,00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe DN 3, între localităţile Ciocârlia şi Cobadin.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul la faţa locului al unui bărbat, de 23 de ani, precum şi vătămarea corporală a doi pasageri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a transmis IPJ.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" a informat că la locul producerii accidentului rutier s-au deplasat mai multe echipaje - o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere incendii cu modul de descarcerare, trei autospeciale SMURD, precum şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, în condiţiile în care, iniţial, fuseseră anunţate mai multe victime, transmite Agerpres.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa a menţionat că la faţa locului au fost găsiţi trei pacienţi, unul dintre ei decedat. Ceilalţi doi, un adult cu politraumatisme majore şi un minor de 9 ani cu traumatisme la picioare şi braţe, ambii în stare de conştienţă, au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Ancheta poliţiştilor în acest caz este în derulare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel