Grădinițe Estivale. Lansarea programului de pregătire școlară

Copii
Copii

Marți, 26 iunie, are loc evenimentul de lansare a programului de pregătire preșcolară derulat pentru al 20-lea an consecutiv de Salvați Copiii România prin grădinițe estivale atât în București cât și în alte 22 de județe.

Grădinițele Estivale, organizate de Salvați Copiii România, reprezintă o oportunitate reală prin care copiii din comunitățile defavorizate sunt atrași către școală, ajutați să se integreze în sistemul educațional și să recupereze lacunele cauzate de lipsa educației preșcolare.

La conferința de presă care marchează deschiderea Grădinițelor Estivale din acest an vor participa, alături de dna. Gabriela Alexandrescu - Președintele Executiv al Organizației Salvați Copiii România, reprezentanți ai ANPDCA, Ministerului Educației Naționale și ai Primăriei Sectorului 5 București. Alături de noi va fi și Anca Serea – blogger și mămică voioasă de cinci copii.

Evenimentul va avea loc marți, 26 iunie, începând cu ora 10.00, la Hotel IBIS Palatul Parlamentului, se anunță într-un comunicat remis DCNews.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel