Gospodării izolate de patru luni în Vâlcea. Sătenii, disperați

Mai multe gospodării sunt izolate într-o comună din Vâlcea de patru luni, după ce un drum s-a rupt. Locuințele ar putea rămâne și fără curent electric. Un stâlp stă să cadă acolo unde pământul s-a surpat. Apelurile disperate la Primărie n-au funcționat. Viceprimarul le-a spus localnicilor să-și repare singuri drumul. 

"Suntem din comuna Stroești Vâlcea, unde drumul care face legătura între satul Dianu și satul Obrocești este rupt, fiind izolate trei gospodării", este mesajul disperat al unui localnic, remis DC News. 

Oamenii sunt disperați și acuză primăria că de patru luni nimeni nu face absolut nimic, doar un lucru: în luna mai, când cazul a apărut în presă, viceprimarul comunei a mers la un localnic pentru a-i reproșa că a dat informațiile la presă. În plus, le-a sugerat sătenilor să care balastru și să-și repare drumul. "Suntem disperați, în caz de incendiu nici salvarea nu poate ajunge, nici mașina de pompieri", spune localnicul. Colac peste pupăză, ar putea rămâne și fără curent electric.  Drumul este de patru luni impracticabil și, în punctul în care pământul a luat-o la vale, un stâlp electric este în pericol de a se prăbuși și a lăsa gospodăriile izolate și fără curent electric. 

"Avem animalele care o să ne moară de foame pentru că nu avem pe unde aduce nutrețurile", mai spune localnicul. 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel