Gospodării inundate în trei comune şi două oraşe din Bistrița-Năsăud

Inundatii. Foto cu caracter ilustrativ
Inundatii. Foto cu caracter ilustrativ

Vremea extremă a făcut pagube și în județul Bistrița-Năsăud. 

Mai multe gospodării din trei comune şi două oraşe ale judeţului Bistriţa-Năsăud au fost inundate, sâmbătă seara, în urma ploilor torenţiale, potrivit datelor transmise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), scrie Agerpres. 

Astfel de situaţii au fost întâlnite în cartierul Sărata al municipiului Bistriţa, în oraşul Beclean şi în localitatea componentă Rusu de Jos, precum şi în comuna Feldru, în satul Buduş (comuna Budacu de Jos) şi în satul Perişor (comuna Zagra).

Cod roșu de vreme extremă 



Potrivit CJSU, ploile torenţiale căzute în urma avertizărilor meteorologice Cod roşu şi portocaliu au inundat curţi, subsoluri, dar şi o bucătărie de vară.

De asemenea, în comuna Bistriţa Bârgăului, un brad a căzut peste firele de electricitate din apropierea centrului de informare turistică din localitate, din cauza vântului puternic, ceea ce a dus la întreruperea alimentării cu energie electrică în zonă.

Autorităţile locale au intervenit în sprijinul populaţiei din localităţile afectate, iar CJSU monitorizează situaţia din teren.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel