Gorghiu: Materiale PSD anti-Iohannis, cer ca Poșta Română să nu le mai distribuie

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, solicită Poștei Române să nu mai distribuie "materialele PSD anti-Iohannis" și cere autorităților să verifice modul în care s-a făcut distribuirea acestora, precum și modalitatea în care au fost folosite datele cu caracter personal.

"Cer Poștei Române să înceteze de urgență și cerem organelor abilitate să verifice cum s-a făcut distribuirea fluturașilor (cu Iohannis care promite că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale va gira tăierea de pensii și de salarii — n.r.), cum au fost folosite datele cu caracter personal de către oameni ai PSD, cu funcții de conducere în PSD, puși la Poșta Română pentru a servi în scop electoral", a spus Gheorghiu.

"Eu întreb Poșta Română cu ce drept a făcut acest lucru, cu ce drept și-a permis să folosească date cu caracter personal ale românilor pentru a putea trimite aceste materiale negative? Vă spun în același timp că ACL a sesizat toate birourile electorale județene din țară și zilele acestea vom avea primele soluții privitoare la distribuirea materialelor negative", a mai declarat Alina Gorghiu marți, într-o conferință de presă.

CITEȘTE ȘI: KLAUS IOHANNIS: Nu voi schimba GUVERNUL PONTA, dacă voi ajunge președinte

Ea a susținut că PSD și Victor Ponta folosesc Poșta Română pentru a distribui "materiale mincinoase".

"Am constatat cu stupoare că ieri Poșta Română a reacționat fără să publice acest contract, fără să ne spună dacă în mod gratuit sau aproape gratuit distribuie acești fluturași. Ne-a spus doar că distribuie fluturași și că nu răspunde pentru conținutul lucrurilor pe care le distribuie. Îi întreb pe cei de la Poșta Română oare dacă aceasta nu este o lipsă de discernământ să distribuie absolut orice", a afirmat Gorghiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, "la Poșta Română, la sediul PNL și probabil la foarte multe ONG-uri s-au primit mii de sesizări în acest caz".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel