Gorghiu, după ce Weber i-a cerut lui Cîţu explicaţii despre hotărârile CNSU: Coaliţia să grăbească revocarea sa!

Alina Gorghiu reacţioneză după ce Renate Weber i-a cerut premierului Florin Cîțu să spună de ce 20 de hotărâri ale CNSU nu sunt publicate în Monitorul Oficial. 

Avocatul Poporului i-a cere premierului Florin Cîțu să explice de ce 20 de hotărâri emise în 2021 de Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) nu sunt publicate în Monitorul Oficial, amintind că aceasta este condiție obligatorie pentru intrarea în vigoare. 

„Se poate reține o încălcare a prevederilor art. 31 din Constituție privind dreptul la informație și a celorlalte dispoziții legale incidente”, spune Avocatul Poporului, Renate Weber, într-o scrisoare deschisă, adresată premierului Florin Cîțu și CNSU. 

Citeşte aici: Weber îi cere lui Cîțu să spună de ce 20 de hotărâri ale CNSU nu sunt publicate în Monitorul Oficial

Gorghiu: Weber subminează interesele românilor

"Pentru că e primăvară și suntem toți mai optimiști, sper că ultimul demers al Avocatului Poporului îi va convinge pe liderii celor 3 partide din coaliție să se grăbească cu procedura de revocare a sa. Nu trebuie să îi permitem să creeze confuzie iar.

Fix asta face Renate Weber: subminează interesele românilor și continuă să fie loială probabil partidului care a pus-o în funcție", transmite Alina Gorghiu printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel